fbpx

На DemTech2023 у Молдові було презентовано доповідь “Машина російської експансії: доктринальний, інформаційний та зовнішньополітичний аспекти”

1 Min Read

28 жовтня 2023 року керівник Дослідницько-аналітичної групи InfoLight.UA Юрій Гончаренко взяв участь (онлайн) у конференції та хакатоні DemTech 2023: “Забезпечення демократії в цифрову епоху”, з доповіддю на панелі “Truth Wars: Crafting Strategies to Combat Disinformation” (Дійсності Війни: Розробка стратегій боротьби з дезінформацією).

Для учасників з Молдови, Грузії, Румунії та інших країн-сусідів України було презентовано доповідь “Машина російської експансії: доктринальний, інформаційний та зовнішньополітичний аспекти”.

Головна мета – попередити наших сусідів про те як виглядає інформаційна підготовка та супровід повномасштабного вторгнення, які методи застосовує російська пропаганда та поділитися досвідом протидії та захисту інформаційного простору. І Молдова, І Грузія – також мають окупованими частину своїх територій і вочевидь є наступними на повне поглинання, якщо не зупинити росію.

Захід відбувався за підтримки Hanns Seidel Stiftung Ukraine.

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь