fbpx

Ситуація вкрай дивна: ЗМІ вказали на нюанс з коментарем “представника” Telegram Ремі Вонга про безпеку месенджера

2 Min Read

Після того, як представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що Telegram містить у собі цілу низку загроз для України, в ЗМІ з’явився коментар “представника” платформи Ремі Вонга про безпеку месенджера. Проте в мережі немає інших згадок і фото цієї людини, через що журналісти поставили під сумнів її існування взагалі.

Про це повідомляє дослідницько-аналітична група InfoLight.UA. Так, 17 лютого в статті “Хто ти, містер/товариш Ремі Вон/Remi Vaughn?” експерти підняли питання щодо реальності існування людини, що називає себе Ремі Вон/Remi Vaughn та робить заяви від імені месенджера Telegram.

Портал зацікавило, чому немає у відкритому доступі жодного фото чи згадки про фізичну присутність людини з таким ім’ям на жодному публічному заході від імені Telegram. При цьому вона надсилає відповідні листи в медіа та коментує події, зокрема і в Україні.

У пресслужбі Telegram не змогли підтвердити особу начебто свого речника. Журналісти отримали відповідь від того ж Ремі Вонга, який пояснив, що Telegram представляє лише його засновник Павло Дуров.

Ситуація вкрай дивна: ЗМІ вказали на нюанс з коментарем "представника" Telegram Ремі Вонга про безпеку месенджера

Нагадаємо, що у Головному управлінні розвідки Міноборони заявили, що популярний сьогодні месенджер Telegram містить низку загроз для безпеки України. Наразі необхідно шукати шляхи розв’язання цієї проблеми.

Джерело: OBOZ.UA

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь