fbpx

Презентовано Mullvad Browser – сучасний засіб забезпечити повну анонімність в інтернеті

1 Min Read

Розробники браузера Tor, відомого своїм високим рівнем захисту особистих даних користувачів, представили новий проект – Mullvad Browser. Це браузер, який використовує технологію VPN для забезпечення анонімності в мережі.

Mullvad Browser створений у партнерстві з VPN-сервісом Mullvad, який гарантує, що жодні дані про вашу активність в інтернеті не збиратимуться, не зберігатимуться або не передаватимуться третім особам. На відміну від Tor, Mullvad Browser не спирається на технологію цибулевої маршрутизації, яка може уповільнювати швидкість завантаження сторінок і обмежувати доступ до деяких сайтів. Замість цього він підключається до одного з серверів Mullvad, який маскує вашу реальну IP-адресу і шифрує ваш трафік.

Mullvad Browser також має вбудований режим приватності, що автоматично видаляє всі сліди вашого перебування в інтернеті після кожного сеансу. Це означає, що ніяка історія відвідувань, кеш або cookie-файли не зберігатимуться на вашому пристрої. Крім того, Mullvad Browser не збирає жодної телеметрії, яка могла б ідентифікувати вас або вашу поведінку в мережі.

Mullvad Browser – це безкоштовний і відкритий проект, який доступний для різних платформ. Ви можете завантажити версії браузера для Windows, macOS, Linux або встановити розширення для Firefox.

Джерело: iTechua

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь