fbpx

Ізраїльська громадськість та силовики визначили російську пропагандистку скабєєву “законною ціллю”

2 Min Read

Неурядова безпекова спільнота Terror Alarm оголосила скабєєву та інших російських пропагандистів “законною ціллю” через публічне знущання з полонених ізраїльських жінок.

Так, в повідомленні на твіттер-акаунті цієї закритої безпекової та розвідувальної спільноти з’явилося повідомлення, що, оскільки росія відкрито знущається з жінок-солдатів ЦАХАЛу, викраденими ХАМАС, “ізраїльтяни НІКОЛИ цього не забудуть”. І “після того, як ми (Terror Alarm – прим. Infolight) розберемося з Хамасом і Газою, Москва поплатиться за те, що вона є світовою столицею антисемітизму”.

“Це обіцянка крові. Головний пропагандист путіна ольга скабеєва також є законною мішенню” – звучить ключовий меседж повідомлення.

Довідка. Terror Alarm, є неурядовою безпековою спільнотою з високим рівнем доступу, яка не тільки попереджала владу про терористичні атаки, коли вони відбувалися, але й допомагала запобігти багатьом терористичним актам у розпал терактів ІДІЛ у Європі у 2014-2017 роках.

Terror Alarm самофінансується активістами та журналістами, а також іншими приватними особами.

Terror Alarm працює в Ізраїлі та країнах Європи. Серед публічних послуг – забезпечення безпеки, включаючи, але не обмежуючись, професійну бізнес-аналітику, захист бренду та розслідування інтелектуальної власності, перевірку біографічних даних, розслідування місцеперебування активів, збір доказів та надання приватних охоронців для знаменитостей і політиків.

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь