fbpx

Командир РДК звернувся до мешканців Нової Таволжанки Білгородської області з пропозицією відновити їх зруйновані окупантами оселі

1 Min Read

Командир РДК (Російський добровольчий корпус) Денис Нікітін звернувся з відеозверненням до мешканців села Нова Таволжанка Білгородської області росії.

У ньому він підкреслює, що селяни дарма сподіваються на допомогу центральної влади росії, оскільки “наївно вважати, що ваша доля цікавить навіть місцевих чиновників, тож до столичного керівництва ви точно не достукаєтеся“.

Сподіватися на губернатора Гладкова теж немає сенсу – він уже неодноразово показав себе як звичайний боягуз, який не знайшов у собі мужності забрати з наших рук військових, тож вас, цивільних, він не почує й поготів.

Нікітін пояснює, що Російський Добровольчий Корпус готовий “простягнути руку допомоги” тим, хто не брав до рук зброю і не брав участь у вторгненні в Україну.

Якщо ви готові прийняти нашу безкорисливу допомогу, то запишіть відеозвернення на тому самому місці і позначте контактну особу, з якою ми вийдемо на зв’язок через відповідний месенджер.

говорить командир РДК.
Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь