fbpx

На росії розгоряється конфлікт між начальником Генштабу герасимовим і командувачем десантників теплинським – джерела в розвідці

1 Min Read

Конфлікт між начальником Генштабу збройних сил рф валерієм герасимовим і командувачем російських повітрянодесантних військ михайлом теплинським посилюється, про що свідчать додаткові перевірки серед десантників. Про це виданню ГОРДОН повідомили джерела в ГУР МОУ.

Джерела в розвідці підтверджують початок перевірок бойових підрозділів російських ПДВ щодо лояльності чи нелояльності особового складу до керівництва міноборони й Генштабу ЗС рф.

За даними джерела, розпорядження розпочати перевірки дав представникам Головного військово-політичного управління Генштабу ЗС РФ особисто Герасимов.

– Advertisement –

Джерела зазначають, що Теплинського поважають у російській армії й багато хто вважає його найкращою заміною Герасимову.

“Відповідно, Герасимов, відчуваючи свій імовірний програш Теплинському в боротьбі за поки своє крісло вождя, залучає всі можливі інструменти для дискредитації командувача ПДВ в очах господарів Кремля”, – заявив співрозмовник видання “ГОРДОН”.

У ГУР вважають, що висновки, які нададуть у звітах за результатами перевірок, відомі заздалегідь.

“І точно можна констатувати ще більше моральне розкладання втомлених і добряче побитих десантників, яких добивають свої ж “комісари” дедалі частішими перевірками”, – додало джерело

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь