fbpx

На росії гіркін створив ще один проєкт по зміні політичного режиму – InfoLight.UA

2 Min Read

Учора ввечері стало відомо про утворення “клубу розлючених патріотів” в росії, групи пропагандистів, об’єднаних навколо гіркіна, які офіційно заявили про початок боротьби за владу “після путіна”. За словами керівника дослідницько-аналітичної групи InfoLight.UA Юрія Гончаренка, це ще один політичний проєкт, спрямований на зміну режиму у рф.

Юрій Гончаренко вказав на те, що серед ворожої еліти в росії сформувалася ще одна сила, яка “підпирає” владу путіна, після “молодшого патрушева та пригожина (не йосі). Він також зазначив, що злиття в мережу розмови продюсера та олігарха можна розглядати як певний сигнал міжнародній спільноті про майбутнє росії без путіна.

Очевидно, що у Путіна величезні проблеми. Стратегічно він вже не може контролювати всі групи впливу, які починають самостійну політикуЗазначив Гончаренко

Ці групи вивішують знамена, під які збиратимуть прихильників, щоб в годину Х бути готовим вчепитися в горло конкурентам.

Щодо ставлення України до ситуації, Гончаренко рекомендує допомагати Силам оборони України якнайшвидше дотиснути Росію до стану “щурячих перегонів”, коли внутрішні проблеми Росії перейдуть в стан війни всіх проти всіх.

“Україні потрібно повернути росію до стану лютого 1917 року, але проконтролювати, щоб там знову не відродилися якісь більшовики”заявив Гончаренко.

Керівник дослідницько-аналітичної групи InfoLight.UA також звернув увагу на те, що Захід має розуміти, що так звані “російські ліберали” не мають жодного впливу та перспектив. Тому, на його думку, співпраця з “навальними” позбавлена сенсу і перспективи.

Стосовно відео, оприлюдненого “клубом розлючених патріотів”, Юрій Гончаренко відзначив, що кожен зі спікерів повторив свої позиції, які вони висловлюють останнім часом. “Нічого нового. Але якщо ви не слідкуєте, ви побачите стислу і концентровану позицію цієї публіки”, – підсумував він.

Отже, згідно з думкою Юрія Гончаренка, народження “клубу розлючених патріотів” може свідчити про погіршення ситуації всередині російської еліти та зростання внутрішніх протистоянь. Україні та міжнародній спільноті слід уважно стежити за розвитком подій та діяти відповідно.

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь