fbpx

ГУР продовжує ліквідацію колаборантів у Мелітополі, місцезнаходження зрадників відоме

1 Min Read
Згенеровано нейромережею

Джерела #СпротивNews у тимчасово окупованому Мелітополі повідомляють, що ГУР МОУ та місцевий рух спротиву продовжили відстеження і ліквідацію найбільш знакових колаборантів.

Так, вчора зранку було ліквідовано відомого колаборанта Олександра Міщенка. Який заступником керівника фейкового УВС Мелітополя та забезпечував особисту охорону гауляйтеру Галині Данильченко.

Ця подія внесла панічні настрої в середовище окупантів і через це наступна акція – підрив на вулиці Гризодубової, 48, де живуть ще одні відомі колаборанти – Наталія та Роман Доломан, не призвів то їх відправки на концерт кобзона.

Проте джерела в розвідці повідомляють, що місцезнаходження цих та інших колаборантів відомо і відстежується фактично в режимі реального часу. Тому від покарання нікому втікти не вдасться.

#СпротивNews – проєкт дослідницько-аналітичної групи InfoLight.UA з висвітлення подій та українського на тимчасово окупованих територіях з метою сприяння їх якнайшвидшого повернення під контроль України. Окремо проєкт допомагає українцям на ТОТ, які не можуть з певних причин виїхати з окупації.

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь