На москві розпочався “сезон бавовни” – політолог

2 Min Read

Сезон цвітіння «бавовни» в російській столиці розпочався – пише відомий політолог Олексій Голобуцький та наводить приклади з новин російської столиці.



Щоб побачити красу просто загугліть: «пожар москва» та перегляньте (можна через VPN) новини з російської столиці за декілька останніх днів)

пише він.



На його думку, жителі російської столиці поступово починають розуміти, як це – жити під час перманентної тривоги. А усвідомлення, що загорітися може будь-коли, будь-де, і будь-що, не додає впевненості в майбутньому. Навіть, якщо брати до уваги виключно найближчі пару днів, московські новини дають чимало простору для фантазії. Перший день листопада розпочався з новини про пожежу на ніколо-хованському будівельному ринку. Займання відбулось в одному з торговельних наметів та швидко розповсюдилось далі.

Як розповідають свідки, події передував славнозвісний «хлопок», після якого з’явились клуби диму. Затим вогонь швидко охопив одразу три павільйони.

Наступного дня – 2 листопада, на балаклавському проспекті прямо на проїжджій частині загорілась автівка. До приїзду пожежників та ліквідації займання, рух проспектом було повністю перекрито.

Лише за декілька днів пожежі на великих ринках, в ТРЦ та адмінбудівлях. Горять машини та склади. Про невеличкі «бавовни» обережно повідомляють росзмі.

До необережного паління, та кавопиття додалася ще аномальна спека. Вирішили заморозити Україну, ну то хай гріються тепер)

підсумовує Олексій Голобуцький.
Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version
X