fbpx

Представник ГУР Андрій Юсов: після Навального наступний в розстрільному списку путіна – Михайло Ходорковський

1 Min Read

Після вбивства у в’язниці Олексія Навального, у москві, за наявними даними, усі вихідні проводилися наради в адміністрації “президента” та російському гестапо (спецслужбах рф) щодо подальших дій стосовно інших російських опозиціонерів – повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук.

Навальний сприймався, за даними розвідки, наприклад, у країнах Заходу як одна з центральних фігур опозиції кремлівському режиму. Тепер, перед черговими, так званими виборами путіна, російський режим шукає способи протидії тим політичним фігурам, які викривають нелегітимність та нікчемність перепризначення кремлівського диктатора.

Зокрема, активно обговорюється діяльність Михайла Ходорковського, який продовжує уособлювати помітний політичний та медійний ресурс, критичний до російської влади воєнних злочинців.

Окрім того, дискутуються можливі методи продовження “зачистки” впливових осіб у середовищі російської опозиції в інших країнах та наслідки проведення активних заходів на території країн Вільного світу…

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь