fbpx

10 корисних сервісів на базі ШІ на різні випадки життя

3 Min Read
Згенеровано нейромережею

Укладачі словника Collins Dictionary вважають, що штучний інтелект («ШІ») — це наступна велика технологічна революція, а в кінці 2023-го навіть назвали його словом року. За час існування нейромереж (ШІ) з’явилося чимало застосунків і програм, що полегшують роботу з креативом, текстами та відео.

Пропонуємо підбірку актуальних сервісів, які варто взяти до використання.

  1. Notta.ai
    Перетворюйте аудіо на текст за допомогою штучного інтелекту. Транскрибуйте та узагальнюйте свої аудіо- та відеозаписи, особисті зустрічі та демонстрації презентацій в одному просторі. Є підтримка української мови.
    Можна використовувати як нотатник для планування ваших справ.
  2. Elai.io 
    Створюйте навчальні відео на основі ШІ з ведучим за лічені хвилини без використання камери, студії та зеленого екрана.
  3. Saga.so
    Будьте креативнішими, пишіть швидше і виконуйте роботу краще безпосередньо в Saga за допомогою цифрового асистента зі штучним інтелектом. Є підтримка української мови.
  4. Gamma.app
    Створіть робочу презентацію, документ або веб-сторінку, яку ви зможете доопрацювати та налаштувати менш ніж за хвилину за допомогою потужного генератора штучного інтелекту. Є підтримка української мови.
  5. Wordtune
    Wordtune – це програма для письма на основі штучного інтелекту, яка розуміє, що ви намагаєтеся сказати, і пропонує способи зробити ваш текст більш чітким, переконливим і достовірним. Завдяки технології штучного інтелекту, яка глибоко розуміє контекст і семантику, Wordtune виходить далеко за межі вже знайомих вам граматичних і письмових помічників, пропонуючи абсолютно нові можливості. Є підтримка української мови.
  6. QuillBot’s
    Ваше письмо покращиться з інструментом перефразування QuillBot зі штучним інтелектом. Можна перефразувати текст безліччю способів завдяки необмеженій кількості використаних режимів і восьми режимів, які були попередньо визначені. Цей продукт допоможе вам покращити вільне володіння мовою та знайти правильний словниковий запас, тон і стиль для кожного випадку. Коли ви введете текст у поле введення, наш ШІ допоможе вам перефразувати його найкращим чином. Є підтримка української мови та розширення для браузерів.
  7. Polymer
    Polymer – це бізнес-аналітика (BI) без складних налаштувань і тривалого навчання. Створюйте візуалізації, будуйте дашборди та презентуйте свої дані як професіонал – за лічені хвилини.
  8. Tome
    Ще один якісний ШІ-сервіс для створення неперевершених презентацій.
  9. Excelly-AI
    Перетворюйте звичайний текст на потужні формули Excel без зайвих зусиль у вашому браузері!
  10. Looka
    Потужний інструмент, який згенерує для вас логотипи, брендбук, оформлення сторінок в соцмережах і навіть сайт.

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь