fbpx

30 нейромереж для фото, відео, музики, дизайну

18 Min Read

У цій статті разом з Weblium ми розглянемо 30 сервісів на основі штучного інтелекту для створення контенту. Сервіси розділені на групи для вашої зручності: 1-6 – відео, 7-9 – дизайн, 10-15 – фото, 16-18 – подкасти, 19-22 – музика, 23-27 – озвучування та звук, 27-30 – контент-платформи.

⚠ ШІ-сервіси для створення контенту можуть мати обмежену підтримку мов або тимчасово не підтримувати потрібну мову. У разі використання нейромереж як інструменту для створення контенту кращі результати можна отримати англійською мовою. Однак якщо ви знайшли підхожий сервіс, який не підтримує потрібну мову, не засмучуйтесь. ШІ-сервіси постійно розвиваються, і незабаром підтримка потрібної мови може бути додана в цікавий вам сервіс.

Відео

1. Elai.io

Ціна: від $29 на місяць за умови щомісячної оплати. Є пробна генерація.

Це платформа, яка дозволяє користувачам створювати AI-відео з віртуальним ведучим, який виглядає як людина. Elai.io пропонує 25 готових аватарів, які можна використати  у відео, а також аватари на основі селфі, студійні аватари, фото-аватари та анімовані маскоти. Завдяки інтеграції GPT-3 на платформі можна створювати сценарії з нуля та генерувати на їх основі відео. Крім того, платформа пропонує голосовий клонінг і конвертер статей у відео, можливість перетворення PDF та PPT в AI-відео.

Дивитись відео про сервіс.

2. D-ID

Ціна: від $5,99 на місяць за умови щомісячної оплати. Є доступ без оплати.

Це сервіс, який допомагає робити професійні відео за допомогою штучного інтелекту. Сервіс дозволяє створювати складні ролики з віртуальними аватарами на більш ніж 100 мовах. D-ID підтримує генерацію потокового відео з розповідачем та швидке озвучення розповідачем аудіофайлів. Є додаток для Microsoft PowerPoint, який допомагає маркетологам створювати динамічні презентації, додаючи на слайди віртуальних дикторів.

Дивитись відео про сервіс.

3. Synthesia

Ціна: від $30 на місяць за умови щомісячної оплати.

Це платформа для створення відео на 120 мовах за допомогою штучного інтелекту в простому онлайн-редакторі з використанням 100+ різних AI-аватарів та бібліотеки цифрових голосів реальних людей. Ви можете створювати та оновлювати відео, використовуючи більш ніж 60 шаблонів відео, вбудований запис екрана та медіатеку. За допомогою PowerPoint to Video Converter ви можете перетворити презентації в живе відео. Synthesia без проблем створить експлейнери, туторіали, пітчі та презентації.

Дивитись відео про сервіс.

4. DeepBrain AI

Ціна: від $29 на місяць за умови щомісячної оплати.

Це генератор реалістичних AI-відео, створених за допомогою простого текстового запиту. Серед можливостей DeepBrain є індивідуальні AI-аватари, онлайн-інструменти редагування відео та підтримка багатьох мов. Онлайн-редактор відео дозволяє додавати автоматичні субтитри та фонову музику. Ви отримаєте доступ до 100+ згенерованих аватарів.

Дивитись відео про сервіс.

5. Pictory

Ціна: від $23 на місяць за умови щомісячної оплати Є пробна генерація 3 відео.

Це набір інструментів для створення відеороликів. За допомогою технології штучного інтелекту користувачі можуть знаходити ключову інформацію з довгих відео та створювати короткі відеофрагменти з брендуванням, які можна використовувати для різних соціальних мереж та відеохостингів. Pictory дозволить створювати відео зі сценарію та статей, формувати відео-огляди продуктів, генерувати підписи до відео та короткі текстові резюме про відео.

Дивитись відео про сервіс.

6. vidyo.ai

Ціна: від $29,99 на місяць за умови щомісячної оплати. Є доступ без оплати.

Це інструмент на основі штучного інтелекту, який створює короткі відео для соціальних мереж. З довгих відео, вебінарів та подкастів vidyo.ai автоматично вибирає та редагує найбільш цікаві моменти. Серед можливостей інструмента є субтитри, переробка контенту, зміна розмірів, кадрування відео, автоматичні глави та підписи, а також CutMagic для пошуку зміни сцен.

Дивитись відео про сервіс.

Дизайн

7. Designs.ai

Ціна: від $29 на місяць за умови щомісячної оплати.

Це універсальна творча платформа для створення, редагування та масштабування брендованого контенту у найрізноманітніші креативи. За допомогою цього сервісу ви можете створювати логотипи, відео, банери, мокапи. Крім того, платформа пропонує інструменти для створення текстового контенту, серед них Speechmaker та Copywriter. Designs.ai допоможе у пошуках обличчя бренду за допомогою Color Matcher та Font Pairer.

Дивитись відео про сервіс.

8. Looka

Ціна: від $4.99 на місяць за умови щомісячної оплати.

Це онлайн-платформа для створення логотипів та фірмового стилю. Генератор логотипів використовує штучний інтелект та пропонує унікальні варіанти логотипів на основі ваших уподобань. На підписці Brand Kit ви отримаєте доступ до елементів фірмового стилю (наприклад, оформлення профілів у соціальних мережах і візитних карток). На свій смак ви можете налаштувати 300 заздалегідь розроблених шаблонів бренд-матеріалів.

Дивитись відео про сервіс.

9. Tailor Brands

Ціна: від $3.99 на місяць за умови щомісячної оплати.

Це генератор логотипів та фірмового стилю з використанням штучного інтелекту. Користувачі надають інформацію про бізнес та вибирають стиль логотипа, шрифти та кольори. Потім можуть отримати файли високої роздільної здатності з логотипом та бренд-матеріали для всіх каналів комунікації.

Дивитись відео про сервіс.

Фото

10. Booth AI

Ціна: $199 на місяць з генерацією 2000 зображень.

Це генеративний інструмент, який допомагає бізнесам створювати якісну продуктову фотографію. Після завантаження зображень продукту та вказання бажаного ракурсу зйомки Booth AI використає зразки фотографій для створення унікальних та оригінальних зображень. Також Booth AI пропонує інструменти редагування, які дозволяють вносити зміни до зображень за необхідності.

Дивитись відео про сервіс.

11. Flair

Ціна: від $10 на місяць за умови щомісячної оплати. Є пробний доступ.

Це інструмент на основі штучного інтелекту, який спрощує створення продуктових фото. На полотні користувачі можуть комбінувати брендовані елементи, товари, аксесуари та фони. Штучний інтелект заповнює вільний простір та створює привабливі сцени.

Дивитись відео про сервіс.

12. Pebblely

Ціна: від $19 на місяць за умови щомісячної оплати.

Це інструмент для створення фотографій продуктів. Він видаляє фон та створює фотографії з ідеальним освітленням, тінями та відображеннями. Фотографії можна адаптувати в розмірах та форматах для використання у різних каналах маркетингу  (наприклад, у соціальних мережах або для карток товарів в інтернет-магазині). Кількома кліками можна створювати необмежену кількість зображень. Наприклад, Pebblely дозволить показати великі плани продукту або як хтось використовує продукт.

Дивитись відео про сервіс.

13. Cleanup.pictures

Ціна: від $3 на місяць за умови щомісячної оплати. Є доступ без оплати.

Це інструмент редагування зображень на основі ШІ, який видаляє небажані об’єкти з фотографій (текст, вотермарки, візуальне сміття тощо). Інструмент забезпечує високоякісне ретушування з великою швидкістю та  з використанням технології заповнення, яка за твердженням розробників краща, ніж в Adobe Photoshop.

Дивитись відео про сервіс.

14. Bigjpg

Ціна: $6 за 2 місяці. Є доступ без оплати.

Це інструмент для збільшення зображень без втрати якості, а також видалення шуму та дефектів на них. Максимальні обмеження на завантажувані зображення для користувачів без підписки становлять 3000×3000 пікселів і 5 МБ, а для платних користувачів – 50 МБ. Очікуваний час для процесу збільшення залежить від початкового розміру та конфігурацій збільшення.

Дивитись відео про сервіс.

15. Let’s Enhance

Ціна: від $30 на місяць за умови щомісячної оплати. Є пакет токенів без оплати.

Це ШІ-сервіс для покращення якості зображень без втрати якості. Він виправляє пікселізацію, розмитість, проблеми з кольорами та освітленням, прибирає артефакти JPEG. Інструмент може збільшувати роздільну здатність зображень до 16 разів, аж до 500 МП. Сервіс пропонує пакетну обробку, одноразові налаштування та може виправляти баланс білого та насиченість за допомогою фільтра HDR.

Дивитись відео про сервіс.

Подкасти

16. Podcastle

Ціна: від $11.99 на місяць за умови щомісячної оплати. Є доступ без оплати.

Це платформа, яка дозволяє за допомогою ШІ створювати як аудіо-, так і відеоподкасти. За допомогою Podcastle користувачі можуть записувати шоу як самотужки, так і з групою. Брати віддалені інтерв’ю з максимум 10 учасниками. Використовувати функцію Magic Dust для поліпшення якості звуку. Створювати цифрову копію свого голосу за допомогою Revoice. Крім того, Podcastle вміє конвертувати текст у мову. Редактор Podcastle працює в браузері.

Дивитись відео про сервіс.

17. Adobe Podcast

Ціна: безкоштовний доступ.

Це ШІ-сервіс для запису та редагування аудіо та подкастів, який доступний через браузер. Сервіс використовує технологію розпізнавання мови, яка дозволяє користувачам легко редагувати аудіо з використанням транскрипту. Серед можливостей Adobe Podcast – віддалений запис, який дозволяє записувати аудіо з іншими людьми за посиланням. Завдяки ШІ Adobe Podcast поліпшує звук, видаляючи фоновий шум та покращуючиголосові частоти. Ви також можете користуватися модулем поліпшення звуку Enhance Speech окремо від Adobe Podcast.

Дивитись відео про сервіс.

18. Descript

Ціна: від $15 на місяць за умови щомісячної оплати. Є доступ без оплати.

Це комплексний ШІ-інструмент для редагування відео та подкастів. Він пропонує транскрибацію для редагування аудіо як документа, створення голосових клонів на основі тексту та галерею шаблонів для створення відео. Його функція запису екрана дозволяє миттєво захоплювати, редагувати та ділитися записами екрана/вебкамери. Descript також полегшує спільну роботу онлайн та коментування проєкту.

Дивитись відео про сервіс.

Генерація музики

19. Soundraw

Ціна: від $19.99 на місяць за умови щомісячної оплати. Є доступ без оплати.

Це інструмент на основі ШІ для створення музики без обмежень. Виберіть жанр, настрій та тривалість, а Soundraw створить десятки варіантів музики за кілька секунд. Якщо потрібно, музику можна додатково налаштувати. Створена музика не потребує сплати ліцензійних відрахувань та захищена від порушення авторських прав. Максимальна тривалість композиції – до 5 хвилин.

Дивитись відео про сервіс.

20. Mubert

Ціна: від $14 на місяць за умови щомісячної оплати. Є доступ без оплати.

Це платформа на основі штучного інтелекту, яка дозволяє миттєво генерувати безкоштовну музику з різним настроєм та тривалістю. Mubert Render дозволяє не тільки створювати композиції, але й налаштовувати їхнє звучання для контенту. Також вам можуть бути корисними можливості генерації семплів та лупів.

Дивитись відео про сервіс.

21. AIVA

Ціна: від $15 на місяць за умови щомісячної оплати. Є безкоштовний доступ.

Це ШІ-інструмент, який допомагає створювати емоційну музику для творчих проєктів. Він призначений як для новачків у музиці, так і для професійних композиторів. AIVA пропонує стилі для написання музики (такі як кінематографічний, електронний, поп-музика та інші). Користувачі також можуть створювати музику на основі своїх вподобань, використовуючи заздалегідь створені алгоритми. Професійний план AIVA надає користувачам повне володіння авторськими правами на композиції.

Дивитись відео про сервіс.

22. Beatoven.ai

Ціна: $20 на місяць за умови щомісячної оплати. Є доступ без оплати.

Це інструмент генерації музики на основі штучного інтелекту. Користувачі можуть вибрати жанр, додати настрій, а потім передати процес створення треку алгоритмам ШІ. Музика повністю оригінальна та ліцензійно вільна, користувачі отримують довічну ліцензію. За одну генерацію можна створити до 15 хвилин музики.

Дивитись відео про сервіс.

Озвучування і звук

23. Murf AI

Ціна: від $29 на місяць за умови щомісячної оплати Є доступ без оплати.

Це онлайн-інструмент генерації голосу, який дозволяє користувачам швидко створювати природне озвучування для різних завдань. Murf надає користувачеві доступ до бібліотеки зі 120 голосами на 20 мовах та пропонує функцію клонування та зміни голосу. Також Murf AI підтримує додавання відео та музики до згенерованих голосових записів.

Дивитись відео про сервіс.

24. LOVO

Ціна: від $25 на місяць за умови щомісячної оплати. Є пробна версія.

Це ШІ-платформа для генерації голосу та перекладу тексту у мову, яка надає бібліотеку з 400 000+ голосів на 100+ мовах. LOVO корисний для створення пояснювальних відео, маркетингових роликів, контенту в соцмережах та подкастів. Платформа пропонує гнучке налаштування войсоверу: Emphasis (для підкреслення важливих слів у сценарії), Speed (для регулювання швидкості озвучування), Pronunciation (для коригування озвучування окремих слів).

Дивитись відео про сервіс.

25. Vrew

Ціна: безкоштовний доступ.

Це комплексне ШІ-рішення на 100 мовах з 200 голосами озвучування для редагування відео та генерації субтитрів. Функція Silence Trimmer видаляє беззвучні секції, Manuscript Import забезпечує точність та синхронізацію субтитрів. Можливості автоматичного збільшення обличчя та розмиття фону, виявлення зміни сцен, а також фільтри створять необхідний настрій вашого відео. Спільний попередній перегляд дозволяє поділитися посиланням для зворотного зв’язку та коментарів.

Дивитись відео про сервіс.

26. Neurodub

Ціна: від $1 за хвилину перекладеного відео.

Це сервіс локалізації відео на основі штучного інтелекту. Neurodub використовує комбінацію перекладів на основі штучного інтелекту та перевірки перекладів людиною, щоб забезпечити точний переклад. Neurodub пропонує роботу на 70 мовах з 400 голосами. Клієнти можуть вибирати між самостійним рішенням та повним циклом обслуговування з контролем якості.

Дивитись відео про сервіс.

27. Enhance Speech

Ціна: безкоштовний доступ.

Це онлайн-інструмент Adobe для покращення голосових записів. Використовуючи штучний інтелект, цей інструмент видаляє фоновий шум, сибілянти, ехо та гулкі звуки. Enhance Speech може значно покращити звучання навіть дешевих мікрофонів. Інструмент ідеально підходить для творців контенту, які не мають часу або інструментів для ручної обробки аудіо.

Дивитись відео про сервіс.

Контент-платформи

28. Tome

Ціна: модель монетизації в бета-версії. Є безкоштовні токени для генерації контенту.

Це колаборативний ШІ-партнер, який дозволяє користувачам генерувати складний контент у великому обсязі. У ваші історії ви можете вбудовувати будь-яке медіа – від 3D-рендерів до контенту з інтернету. Tome чудово впорається з оглядом продуктів та генерацією дизайну сторінок сайтів, формуванням креативних стратегій компанії, створенням навчальних матеріалів для клієнтів, оформленням пітчів та презентацій, а також генерації статей.

Дивитись відео про сервіс.

29. Runway

Ціна: від $15 на місяць за умови щомісячної оплати. Є доступ без оплати.

Це комплексний набір з 30 творчих інструментів на основі штучного інтелекту. З Runway ви можете автоматично створювати різний контент: текст, зображення, відео, 3D, анімацію та музику. У Runway є відеоредактор з інструментами спільної роботи в реальному часі. Також Runway спрощує редагування відео та дозволяє видаляти небажані фони та об’єкти, генерувати зображення з текстових описів, робити корекцію кольорів у відео за допомогою тексту, видаляти паузи з аудіо та відстежувати рух об’єктів.

Дивитись відео про сервіс.

30. Lumen5

Ціна: від $29 на місяць за умови щомісячної оплати. Є доступ без оплати.

Це сервіс для створення відео без технічних знань на основі шаблонів. Lumen5 використовує штучний інтелект для автоматичного перетворення статей блогів та записів Zoom у відеоролики. Lumen5 також надає доступ до великої бібліотеки зображень, відеоматеріалів та музики для створення різних типів відеоконтенту. Користувачі можуть додавати написи, субтитри та редагувати відео на основі транскрипту.

Дивитись відео про сервіс.

Автор: Олександр Громов

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь