Українська розвідка попередила росіян про небезпеку перебувати на вулицях 9 травня, особливо – поблизу військових об’єктів

1 Min Read

Головне управління розвідки Міноборони України порадило росіянам триматися подалі від параду на 9 травня і взагалі воєнних злочинців. Таку пораду дав представник ГУР МОУ Андрій Юсов.

Звичайно, якщо говорити про якісь акценти чи поради, то думаю, що пересічним росіянам, цивільним, мирним жителям, які не пов’язані з воєнними злочинцями, злочинами та агресією Росії проти України, варто всі дні, як, власне, і всі прийдешні, уникати присутності та перебування поряд із воєнними злочинцями і військовими об’єктами, які можуть використовуватися в агресії так званої Російської Федерації проти України

заявив Юсов.

За його словами українська воєнна розвідка має всі дані щодо заходів окупантів, які ті запланували на 9 травня. Зокрема, ГУР володіє й даними щодо заходів безпеки, маршрутів та розсадження охорони головних воєнних злочинців Росії.

Також у москві розробили інструкцію на випадок нападу наших БПЛА через занепокоєння щодо ураження техніки, яку будуть використовувати на параді до 9 травня.

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version
X