клуб розлючених патріотів: на росії гіркін створив ще один проєкт по зміні політичного режиму

2 Min Read

Вчора ввечері на росії офіційно виник «клуб розлючених патріотів» — пул російських пропагандистів, які були об’єднані навколо гіркіна, офіційно проголосили про початок боротьби за владу «після путіна». Фіксуємо — це ще один політичний проєкт по зміні режиму у рф.

Отже, серед ворожої еліти сформувалася ще одна сила, яка «підпирає» владу, після молодшого патрушева та пригожина (не йосі). Хоча злиття в мережу розмови продюсера та олігарха — також певний сигнал міжнародній спільноті про майбутнє на росії без путіна.

Очевидно, що у путіна — величезні проблеми. Стратегічно він вже не може контролювати всі групи впливу, які починають самостійну політику. Ці групи вивішують знамена, під які збиратимуть прихильників, щоб в годину Х бути готовим вчепитися в горло конкурентам.

Що з цього Україні та що нам робити? Допомагати Силам оборони України якнайшвидше дотиснути росію до стану цих щурячих перегонів, коли внутрішні проблеми росії перейдуть в стан війни всіх проти всіх. Як правильно вчора сказав хтось з «розлючених патріотів» — Україні потрібно повернути росію до стану лютого 1917 року. Але проконтролювати, щоб там знову не відродилися якісь більшовики.

Захід же має розуміти, що т.зв. «російські ліберали» не мають жодного впливу та перспектив. Тому загравання з «навальними» — позбавлено сенсу і перспективи.

Ну і по змісту відео: кожен зі спікерів повторив те, що він і говорить останній час. Нічого нового. Але якщо ви не слідкуєте, ви побачите стислу і концентровану позицію цієї публіки.

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version
X