fbpx

У Лондоні відбудеться проросійська демонстрація за припинення допомоги Україні “Stop the War In Ukraine – National Demonstration” – чому це важливо

2 Min Read

У світі продовжують відбуватися публічні заходи, головна мета яких – зупинити міжнародну підтримку України. Ці заходи у вигляді демонстрацій, маршів та пікетів мають переважно “антивоєнне” та пацифістське забарвлення, проте російський слід тут простежується через одну спільну вимогу – припинити “посилати більше зброї та озброєння в Україну”.

Ми писали про подібну акцію, яку готували у Вашингтоні і яка вийшла достатньо малочисельною і маргінальною, проте на сьогодні, 25 лютого, у Лондоні запланований захід, який може виявитися більш успішним для росії.

АФІША ЗАХОДУ

Серед організаторів та спікерів анонсованого заходу – відомий музикант Браян Іно, репер Lowkey, представники соціалістичних партій та лейбористів. Окремо варто відзначити візит представника німецької крайньо лівої партії Die Linke Андрія Гунька. Іронія полягає в тому, що цей громадянин Німеччини, що народився у Мюнхені, депутат Бундестагу та член ПАРЄ, має українське коріння. А його дід воював у складі т.зв. Української національної армії, відверто пронацистського утворення, на боці Німеччини під час Другої світової війни.

Організатор заходу, т.зв. коаліція Stop the War Coalition, виникла ще у 2001 році та послідовно виступає проти будь-яких воєн, які ведуть демократичні країни. Зокрема, проти військових кампаній в Іраку, Лівії, Афганістані тощо. Що характерно, деякі провідні члени цього об’єднання публічно підтримують такі терористичні об’єднання як ХАМАС та Хезболла.

При цьому жодного протесту проти військових дій росії ця організація не проводила.

Найбільші заходи, які організовувала Stop the War Coalition, збирали свого часу від 500 000 до 750 000 учасників, тому вважати їх повністю маргінальними не варто.

Також нагадаємо, що дослідженням корисних ідіотів та агентури кремля за кордоном займається проєкт UseFul Idiot: https://infolight.in.ua/2023/02/17/voroha-potribno-znaty-v-oblychchia-sajt-useful-idiot-zbyraie-dani-pro-zakhidnykh-diiachiv-iaki-dopomahaiut-rosii-v-informatsijnij-vijni-proty-ukrainy/

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь