fbpx

Штучний інтелект: неможливе вже реальність. Список корисних AI-сервісів

8 Min Read
S

Як ми вже анонсували, 7 березня ми говоритимемо про нові технології інформаційного суспільства, штучний інтелект та нейромережі з Олександром Івановим, PhD, спеціалістом зі штучного інтелекту, який доєднається до нашого проєкту онлайн безпосередньо з “Кремнієвої долини”. Від нього ми безпосередньо почуємо про штучний інтелект та його застосування, нову реальність, яка вже відбулася. І які є загрози.

До того ж Олександр є відомим громадським активістом, засновником ініціативи “Переходь на українську” та співавтором концепції та тексту Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”.


Проте вже зараз ви можете вивчити, протестувати AI-сервіси, поради щодо яких надав творчий директор і засновник Cosmos Studio Ілля Кульбачний на своїй сторінці у Facebook. Даємо їх перелік з посиланнями та його коментарями.

  • https://chat.openai.com/ – той самий ChatGPT, який сколихнув світ останніми тижнями своїми можливостями.
  • https://www.notion.so/product/ai – схожий продукт від Notion. Може згенерити майже будь-що в тексті.
  • https://www.jasper.ai/ – напише будь-який текст для соц мереж, сайтів, презентацій, тощо.
  • https://www.copy.ai/ – аналог попереднього інструменту
  • https://openai.com/dall-e-2/ – перетворює будь-які тексти у неймовірні ілюстрації.
  • https://midjourney.com/home/ – майже, як Dale-e, але робить не лише ілюстрації, а майже будь-що з візуальними концептами.
  • https://stability.ai/ – мають багато продуктів, побудованих на АІ. З найпопулярніших – Stable Deffusion 2. Робить із зображеннями різні круті речі. Подробиці: https://stability.ai/blog/stable-diffusion-v2-release
    Мають гарне API, на базі якого вже будуються круті стартапи і скоро їх стане більше.
  • https://www.synthesia.io/ – зробить відео туторіал або тренінг з “живою людиною” на базі вашого тексту.
  • https://durable.co/ – конструктор сайтів, за допомогою якого, як кажуть, можна створити невеличкий лендінг за 30 секунд.
  • https://otter.ai/ – можеш підключати у дзвінок як учасника, воно записує зустріч, робить транскрипцію і за результатами робить резюме у вигляді списку.

Інструкція, як користуватися GPT чатом з України:

Раніше Chief Marketing Officer в ProfiSea Андрій Бурлуцький зібрав список сервісів, які на основі штучного інтелекту допомагають створювати маркетинговий контент.

  1. https://www.jasper.ai/
  2. https://www.marketmuse.com/
  3. https://www.copy.ai/
  4. https://cohere.ai/
  5. https://anyword.com/
  6. https://aiseo.ai/
  7. https://writer.com/
  8. https://www.persado.com/
  9. https://lex.page/
  10. https://inkforall.com/
  11. https://hyperwriteai.com/
  12. https://www.grammarly.com/
  13. https://gocharlie.ai/
  14. https://www.heyfriday.ai/home
  15. https://www.frase.io/
  16. https://writesonic.com/
  17. https://www.writerly.ai/
  18. https://www.wordtune.com/
  19. https://wordai.com/
  20. https://webspellchecker.com/
  21. https://www.textmetrics.com/
  22. https://linktr.ee/addtextcortex
  23. https://blaze.today/
  24. https://simplified.com/
  25. https://www.sembly.ai/
  26. https://www.scalenut.com/
  27. https://rytr.me/
  28. https://www.articleforge.com/
  29. https://rasa.io/
  30. https://prowritingaid.com/
  31. https://www.peppercontent.io/
  32. https://www.outwrite.com/
  33. https://www.outranking.io/
  34. https://linktr.ee/nyle.ai
  35. https://neuroflash.com/
  36. https://narrato.io/
  37. https://lyne.ai/
  38. https://www.longshot.ai/
  39. https://www.lightkey.io/
  40. https://novelai.net/
  41. https://reply.io
  42. https://postello.ai

Я вже використовую для створення маркетинг контенту #AI сервіси та продукти – реклами, статей, постів, зображень – сервіси, які працюють і дають результат для конверсій, SEO, презентацій для сейлз. Багато напрямків.

Почнемо зі створення текстів – безліч сценаріїв – e-mail листи, , теми листів, пости, статті, зміна тону, заголовки для соц мереж, резюме текстів, створення value proposition, опис переваг на основі функціоналу і так далі.

пише Андрій Бурлуцький.

Ілля Кульбачний додав ще 7 нових AI-інструментів для роботи:

  1. Overdub від Descript – вивчає та аналізує ваш голос, а потім може відтворити будь-який написаний текст наче це говорите ви самі. Для відтворення буде достатньо 10 хвилин прослуховування вашої розмови або виступу. А можна і навпаки: записали свій голос, воно його розшифрувало та озвучило. А потім, наприклад, вам тре замінити якесь слово: переписуєте це слово або речення, непотрібне видаляєте у тексті, плей і, вуаля! – Overdub озвучує все наче ви прочитали без незграбних пауз чи завтиків. Буде корисним для блогерів та усім тим, кому потрібен був овервойс для відосів. Фанні факт: вчора чув запис, де у 2023 році (!) у подкасті Джо Роган він спілкується з, на хвилиночку, Стівом Джобсом про Apple, поточний стан і майбутнє компанії. Отаке воно діпфейкове! Ах так, воно ще й поки безкоштовне.
    https://www.descript.com/overdub
  2. Watermark Remover – теж безкоштовний, але не дуже легальний і кармічно неправильний інструмент, який дозволяє прибрати водяні знаки з фоток зі стоків. Але якщо, наприклад, хочете показати фотки у контексті проєкту, а потім, звісно, придбати на них ліцензію – таке буде в пригоді.
    https://www.watermarkremover.io/
  3. RunwayML – допоможе видалити на відео що завгодно і непомітно для глядача. До прикладу, олімпіада, йдуть усі спортсмени і ви хочете видалити росіянина – клік і все, рсні на відео немає. Все як і має бути. Також ця компанія має інші цікаві продукти з видалення чого завгодно звідусіль. Більше на сайті.
    https://runwayml.com/video-editing/
  4. Rewind AI – пошукова машина по вашому Маку. Шукає та знаходить, як кажуть розробники, усе, що ви коли-небудь чули, бачили чи робили. Ви з кимось про щось десь переписувались приблизно місяць тому і треба це згадати швиденько, де і коли то було, про що спілкувались – вбиваєте у пошук одне-два слова і воно шукає по усіх додатках. Для параноїків та любителів приватності воно гарантує безпеку і нікуди ваші дані не надсилає, працює лише локально. Такий собі Spotlight на стероїдах. Працює поки що тільки на Mac. Нещодавно у них інвестував фонд Andreessen Horowitz на суму $10 млн. Значить – потенційно щось файне. Більше інформації на лендосі.
    https://www.rewind.ai/
  5. Tome AI – зробить усю роботу по створенню презентацій за вас. Схрестили ChatGPT та Dale-e і опа! Пишете пару слів, умовно, зроби презу на тему впливу штучного інтелекту на культуру хіп-хопу та електронної музики у 2023 році. Воно напише всі тексти, підбере (згенерує) картинки і зробить усі слайди самостійно. Круто, так? Звісно.
    https://beta.tome.app/
  6. BHuman – супер-тул для сейзлів і лідогенераторів для аутрічу. Кейс: записуєш одне відео з привітанням клієнтам, завантажуєш перемінні (ім‘я, назву компанії) і автоматично генеруєш десятки персоналізованих відео з твоїм обличчям і голосом, розсилаєш клієнтам. Щось типу тих персоніфікованих чашок та футболок, які ми надсилали в холодну у Linkedin, але на новому рівні!
    https://www.bhuman.ai/
  7. Compose AI – може допомагати писати мейли та закінчувати початий текст. Майже як чат GPT, але інсталюється розширенням у Chrome і допомагає у роботі. Прикольно, що воно вчиться писати у вашому стилі і пропонує відповіді майже так, як би відповідали ви. Розширена версія автокомплітів Gmail на базі АІ.
    https://www.compose.ai/
Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь