Чому у патрушева не вийшло зробити свого сина наступником путіна

2 Min Read

Розберемо одну з російських інформаційних кампаній, яка вийшла далеко за межі змагання російських еліт за владу.

Низка ЗМІ протягом останнього місяця написала про те, що існує консенсус щодо того, що наступником путіна (а в російських реаліях це означає спадкоємцем) буде старший син секретаря ради безпеки рф миколи патрушева, міністр сільського господарства дмитро патрушев.

Про це писали і закордонні ЗМІ.

В тому числі і Washington Post.

Паралельно з цим розвивався і інший медійний трек – про те, що патрушев був одним з головних архітекторів і ідеологів великої війни проти України. Буцімто саме він разом з бортніковим переконав путіна почати вторгнення 24 лютого.

Про це, в тому числі, писало і The Times.

Тільки паралельно з цим розвивався і інший ланцюжок подій: потенційний спадкоємець путіна стрімко втрачав шанси стати керівником росії через свою наркозалежність. Все це вилилося в зливи в російські пабліки, які асоціюють як з опозицією, так і з фсб.

Як з’ясувалося, у вересні патрушев-старший під прикриттям офіційного візиту в КНР вивіз дмитра патрушева на реабілітацію (Китай, бо Європа та цивілізований світ для них вже закритий), проте його син там щонайменше два рази зірвався і його пристрасть стала відомою спочатку китайським товаришам. А згодом – і в москві, в тому числі і путіну персонально.

допис військового експерта Андрія васильчука.

Тобто, операція “спадкоємець” зірвалася, в першу чергу через пристрасть потенційного кандидата до важких наркотиків. Але і медійна складова була дуже важливою, без привернення уваги до особи дмитра патрушева, цілком ймовірно, в кремлі вдалося б провернути всю операцію до того, як подробиці його богемного життя стали б публічними.

Хто зіграв проти того, щоб патрушев-молодший замінив путіна, достеменно вирахувати неможливо, проте очевидно, що тут були задіяні як внутрішньоросійські сили так і зовнішні гравці.

Ну а ми бажаємо цим павукам в банці один одного якнайшвидше знищити!

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version
X