За інформацією блогера Сергія Іванова, російські спецслужби планують провести 25 жовтня в Києві провокаційну акцію, спрямовану на дискредитацію керівника ГУР та дестабілізацію ситуації в Україні.

Як стверджує Іванов, організатором виступає особа, зареєстрована в месенджері Telegram під іменем “Кулишова Ирина”. За його даними, цей контакт належить співробітнику ФСБ, який займається організацією проплачених мітингів.

Блогер зазначає, що подібна акція вже відбулася 4 жовтня біля будівлі КМДА, де близько 30 осіб протестували проти “свавілля” ТЦК та мобілізації.

За інформацією Іванова, зараз організатори набирають нову групу учасників, яким пропонують винагороду в розмірі 1300 гривень. Від них вимагатимуть тримати плакати з провокаційними гаслами на підтримку керівника ГУР та здійснювати фото- й відеофіксацію для подальшого поширення в соціальних мережах.

Це черговий етап плану російських спецслужб з провокації внутрішнього конфлікту в Україні, про який раніше писало видання The Washington Post”, – наголошує Сергій Іванов.

Залишити відповідь