fbpx

Окупанти посилюють пропаганду на ТОТ через безкоштовне супутникове обладнання

80 Views 1 Min Read

На тимчасово окупованих територіях (ТОТ) росіяни намагаються розширити вплив своєї пропаганди, пропонуючи місцевим жителям безкоштовне супутникове обладнання. Для цього окупаційна влада подовжила терміни дії програми “русскій мір”, яка передбачає безкоштовне отримання та встановлення супутникових комплектів.

Мета окупантів очевидна – нав’язати українцям на ТОТ кремлівські наративи та обмежити доступ до альтернативних джерел інформації. Програму запустили одразу після окупації українських територій у 2022 році, проте досі місцеві жителі не виявляють до неї значного інтересу.

Через низьку популярність ініціативи, ворог активізував інформаційну кампанію, намагаючись через усі доступні канали нагадати про цю “чудову можливість”. Однак українці на окупованих територіях продовжують ігнорувати програму, розуміючи її справжню мету – перетворення їхньої свідомості на “русскій мір”.

Варто зазначити, що опір місцевого населення пропагандистським зусиллям окупантів є важливим елементом збереження української ідентичності на ТОТ.

Більше детальної інформації про ситуацію на окупованих територіях можна дізнатися з щотижневих випусків Спротив.News на нашому YouTube-каналі.

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь