fbpx

Паніка в Шереметьєво: Татуювання з Будановим спровокувало істерику прикордонників

39 Views 1 Min Read

Російські прикордонники в аеропорту Шереметьєво продемонстрували новий рівень параної, зупинивши пасажирку через татуювання. За інформацією, що масово поширюється російськими телеграм-каналами, жінці нібито відмовили у в’їзді до РФ через зображення на тілі Кирила Буданова, очільника ГУР МО України.

Хоча достовірність інциденту не підтверджена офіційно, масштаб розповсюдження цієї історії наводить на думку, що вона може бути вигідною російській владі. Можливо, таким чином намагаються продемонструвати “пильність” силовиків або ж підігріти істерію навколо постаті Буданова.

Якщо подія дійсно мала місце, це свідчить про абсурдний рівень страху перед українським воєначальником. Не виключено, що незабаром російські прикордонники почнуть ретельно оглядати все тіло кожного пасажира в пошуках “крамольних” зображень.

Варто зазначити, що подібні дії з боку російської влади лише підкреслюють ефективність роботи українських спецслужб. Адже коли звичайне татуювання викликає таку паніку, це говорить про серйозний психологічний тиск, під яким перебувають російські силовики.

Джерело: російські пропагандистські канали, моніторинг Дослідницько-аналітичної групи InfoLight.UA в системі Osavul.

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь