fbpx

Українські кіберфахівці з ГУР «зламали» російські телеканали та показали правду про війну (ВІДЕО)

27 Views 1 Min Read
Згенероване нейромережею

Кіберфахівці Головного управління розвідки (ГУР) України здійснили успішну атаку на сервери низки російських телеканалів, завдяки чому в їхньому ефірі були показані об’єктивні відеоролики про війну в Україні. Відео від ГУР було тричі продемонстровано у прайм-тайм на таких телеканалах, як «Пєрвоуральськ ТВ», «Євразія 360», «Євразія. Пєрвий канал» та інших. За інформацією джерел, частина атакованих каналів належить медіа-холдингу олігарха Андрія Комарова.

Про це повідомляють наші джерела.

відео, показане по російським каналам

Російські фахівці з кібербезпеки спробували відновити контроль над ситуацією, проте їхні дії призвели до припинення трансляції одразу дев’яти російських телеканалів, серед яких «Євразія 360», «Євразія Пєрвий канал», «Пєрвоуральськ ТВ», «Луганськ 24», «Пєрвий республіканскій», «СпБ», «Оплот», ТВ-3 та «Пєрвий російській».

Незважаючи на спроби російських фахівців виправити ситуацію, кіберфахівці ГУР МОУ зуміли зберегти доступ до серверів телекомпаній, що змусило деякі телеканали припинити мовлення на тривалий час. На ранок 22 серпня лише телеканали «Євразія 360» та ТВ-3 частково відновили свою роботу, тоді як мовлення інших залишається заблокованим.

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь