fbpx

ГУР провів спецоперацію на Виборзькій нафтобазі в Ленінградській області рф – було гучно

504 Views 1 Min Read

У ніч на 19 травня, в результаті спецоперації Головного управління розвідки Міноборони України, Виборзька нафтобаза в Ленінградській області РФ зазнала атаки. За словами джерел InfoLight в спецслужбах, за допомогою трьох вибухових пристроїв було уражено вертикальні резервуари з паливом на вказаному об’єкті, який використовується державою-агресором у військових цілях. В результаті операції ГУР їх було знищено.

Мешканці Виборга повідомляли у соцмережах про потужний вибух близько 2:50 ночі, після якого на території нафтобази розпочалася пожежа.

Декарбонізація путінської диктатури триватиме й надалі, послідовно і методично, поки Росія використовує нафтогазову галузь у воєнних цілях або не забереться з України. Ціна російської агресії для Кремля постійно зростатиме і вже зараз відображається на їхній здатності забезпечувати пальним навіть внутрішній ринок. Далі буде.

Перед цим жителі Виборгу повідомляли у соцмережах про потужний вибух близько 2:50 ночі, після якого на території нафтобази розпочалася пожежа. Губернатор Ленінградської області Алєксандр Дрозденко стверджував, що інформація про атаку безпілотників на Виборзьку нафтобазу “не відповідає дійсності”, але жителі міста не могли зрозуміти, звідки на нафтобазі “піротехнічні засоби”

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь