fbpx

Instagram впроваджує нову функцію “Мапа друзів”

1 Min Read
Згенеровано нейромережею

Інстаграм готується до запуску функції “Мапа друзів”, яка схожа на Snap Map від Snapchat. Вона дозволить користувачам бачити місцезнаходження своїх друзів у реальному часі. Ця ідея була розкрита реверс-інженером Алессандро Палуцці, який часто розкриває функції на стадії розробки ще до офіційного запуску.

Якщо Instagram планує офіційно впровадити “Мапу друзів”, це буде наслідком популярної функції Snapchat або “Знайти мене” від Apple, яка дозволяє користувачам бачити місцезнаходження їхніх друзів та родичів. Ця нова функція додатка Instagram надасть користувачам ще одну причину витрачати більше часу на цю платформу.

За скріншотами, опублікованими Палуцці, “Мапа друзів” в Instagram дозволить користувачам обирати, хто може бачити їхнє місцезнаходження. Дані про місцезнаходження будуть наскрізно зашифровані. Користувачі зможуть поділитися своїм місцезнаходженням з підписниками, з “Близькими друзями” або не ділитись нею взагалі, на карті буде доступний “Режим примари”, який приховуватиме останнє активне місцезнаходження користувача.

Джерело: Діджитал факультет

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь