fbpx

Атака безпілотниками на Псковський аеродром – результат добре спланованої операції ГУР (ДЕТАЛІ)

3 Min Read

Сьогодні вночі на території росію відбулася атака безпілотних літальних апаратів ударного типу, які вразили низку об’єктів. Передовсім відомо про знищення чотирьох вантажно-транспортних літаків на аеродромі “Крєсти” у Пскові, і приблизно таку саму кількість пошкоджених літаків, стан яких поки що невідомий.

Підтверджуємо знищення ворожих транспортних літаків Іл-76, чотири одиниці. Знищені — це означає, що завдані ураження не дозволяють відновити цей літак і повернути його до лав і виконання завдань. Їх використовують для транспортування особового складу окупантів та їхньої техніки. Також є інформація про пошкодження ще кількох одиниць

підтвердив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Окрім цього повідомляється про враження нафтобази біля аеропорту, що і викликало потужну пожежу, яку було дуже добре вночі та, можливо, ще якихось об’єктів, оскільки російська влада вночі екстренно блокувала район події кордонами поліції.

У Брянську можна точно стверджувати про те, що дісталося будівлі місцевого відділення терористичного слідчого комітету росії та заводу з виробництва мікроелектроніки «Кремній ЕЛ». Там виробляються, зокрема, елементи ракетних комплексів «Панцир» та «Іскандер». За твердженням російської влади, всі цілі були збиті ППО, отже саме ракети ППО і є причиною вибуху, який завдав пошкодження стратегічному підприємству.

Зранку у Брянську атаки продовжилися, під ударом була телевежа.

В Тулі, ймовірно, було завдано удару по військовій частині та металургійному комбінату. Російські пропагандисти миттєво спробували видати відео вибуху за “звичайну роботу підприємства”.

Також удари різної інтенсивності були завдані по Калузі, Рязані, Орлу та безпосередньо по москві.

За нашою інформацією, ця операція Головного управління розвідки МОУ готувалася кілька тижнів. Планувалася скоординована атака одразу по кількох напрямках, з метою протестувати здатність російської ППО відбивати комбіновані атаки. Окрім озвучених в ЗМІ, було вражено ще кілька дуже важливих цілей, про які ворог зі зрозумілих причин мовчить.

Жодної цивільної цілі в цієї атаки не було, виключно військові та логістичні об’єкти, відповідальні за агресію проти України.

Західні ЗМІ вже назвали сьогоднішню атаку “найбільшою атакою безпілотників за весь час війни”.

Це довга ніч. Але думати, що повітряна війна зараз справді взаємна, і з української сторони базується виключно на системах українського виробництва, є надзвичайною. Росія втратила ініціативу та здатність формувати події у всіх сферах. Україна виграє і те, і інше, у всіх сферах.

написав колишній представник НАТО Едвард Хантер Крісті

Росіяни традиційно не визнають власних провалів і здатності України завдавати болючих ударів, тому сьогодні зранку вся пропагандивна маштна кремля почала поширювати наратив про “удар з території Естонії”.

А марія захарова, як офіційна особа, відзначила лише, що “ці удари не могли відбутися без допомоги Заходу”.

Підсумовуючи, варто відзначити дійсно дуже якісно сплановану операцію, за яку Україна, звісно, офіційно не відповідає)

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь