В Миколаєві депутат міськради закликав депутатів від ОПЗЖ та «Партії Шарія» скласти депутатські повноваження (ЗВЕРНЕННЯ)

1 Min Read

Депутат Миколаївської міської ради Андрій Янтар закликав депутатів ради, обраних від ОПЗЖ та «Партії Шарія», скласти депутатські повноваження.

Відповідне звернення він розмістив на своїй сторінці в Фейсбук, передає Інше ТВ.

«В українському законодавстві поки не існує механізму автоматичного припинення депутатських повноважень разом із забороною політичних партій, від яких кандидати висувались та були обрані депутатами. Така норма унеможливила б дії тих політиків-колабораціоністів, які протягом всієї своєї діяльності сповідують проросійську позицію і поділяють фашистську ідеологію “русского мира”. Але, сподіваюсь, це питання часу.

Українській народ ніколи не пробачить фашистській росії та їх посібникам десятки тисяч загиблих українців і зруйнованих людських доль. Окрема роль в цих злочинах належить проросійським політичним партіям «ОПЗЖ» та «Партії Шарія», які діяли в Україні проти власного народу в інтересах держави-агресора.

Звертаюсь до депутатів Миколаївської міської ради VIIIскликання, обраних від заборонених проросійських політичних партій «ОПЗЖ» та «Партії Шарія», особливо до тих депутатів, кого, можливо, мучать докори сумління стосовно їх членства в цих партіях, і закликаю, – скласти депутатські повноваження за власним бажанням шляхом подання відповідних заяв», – зокрема, йдеться у зверненні.

Джерело: Інше ТВ

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version
X