fbpx

Стартувала онлайн-виставка щоденників українців, які стали свідками бойових дій

1 Min Read

На порталі «Читомо» стартувала онлайн-виставка «Ще один день: щоденники війни». Там українці розповідають про пережите під час повномасштабного вторгнення у різноманітних форматах.

Серед експонатів онлайн-виставки: ілюстрації, вірші, картинки, дописи у соцмережах, комікси, малюнки, відеоблоги, тощо. Участь в онлайн-експозиції взяв навіть Сергій Жадан та багато інших цікавих особистостей з унікальними історіями. Усіх цих людей об’єднує бажання зафіксувати свій травматичний, але неминучий досвід, що є частиною творення історії сучасної України. 

Люди з різних куточків України розповідають свою історію усіма можливими способами. На експозиції можна переглянути історії з Києва, Бучі, Харкова, Львова, окупованого Херсону та багатьох інших міст, які прийняли на себе удар цієї війни.

Також на сайті є розділ зі статтями. Валя Вздульська разом з психологинею Анною Шийчук розповідають про користь терапевтичних щоденників, а саме щоденників війни: що це за терапія, чому їх створили, у чому суть  та користь цієї техніки та інше.

Джерело: The Ukrainians

Share This Article
Leave a comment

Залишити відповідь